ACTIVITATS FORMATIVES

 

*Formador de mestres i professors en TAC en programes diversos  orientats al desenvolupament de les llengües i la millora de la tasca docent:


            _ Iniciació i aprofundiment en l’ús de la PDI com a recurs didàctic a l’aula:

                    La pissarra digital interactiva és una eina molt potent i facilitadora de la nostra tasca                                      docent. Poques vegades li treiem tot el suc que ens proporciona i acabem utilitzant-la tant sols com a un projector que sí que ens facilita la feina però podem fer d’ella un recurs molt més significatiu per nosaltres i pels nostres alumnes.


            _ Web 2.0 ;  (DeliciOus-Google drive-Symbaloo-Scoopit-...)

Recursos en línia que ens permeten treballar per competències bàsiques d’una forma transversal i motivadora. Integrarem els continguts curriculars i a la vegada treballarem la competència digital. Altres eines 2.0 també ens ajudaran a coordinar la tasca dels docents (coordinacions, cicles, nivells, claustres...) Canals de comunicació efectiva dins la comunitat.

           

            _ Els Bloc d’aula;

Creem una xarxa que ens ajudi, tant a docents com a alumnes o famílies, a millorar el procés d’ensenyament aprenentatge. El bloc d’aula és una eina pont entre l’escola i la casa. No hem de fer servir el bloc com a aparador de les nostres sessions a l’aula, si no que ha de ser per enriquir els aprenentatges que estem duent a terme a la classe. Tampoc hem de ser els tutors els què ens encarreguem de la gestió del bloc. El bloc ha de ser una dinàmica més dins l’aula i només així tindrà sentit que es posi en pràctica.


            _ WebQuest ;

Una proposta didàctica de recerca elaborada principalment amb recursos d’internet, guiada i orientada pel docent. Sovint és un perill deixar als nostres alumnes de primària sols a la xarxa, navegant entre perills i amenaces. Les webquests o caceres dels tresors ens permeten programar unitats didàctiques dins un entorn segur i confiable. Són unitats molt específiques que podem fer servir cada curs.


            _ Jclic :

Programari d’autor lliure per crear activitats d’aprenentatge individualitzades que ens ajudaran a assolir els nostes objectius i en l‘avaluació d’aquests.És una eina que ja té els seus anys, un clàssic, però no el podem deixar de banda i en ocasions, en circumstàncies difícils, no el podem oblidar.


            

SI TENS UN PETIT COMERÇ DE PROXIMITAT...


Dissenyador i gestor de projectes educatius per a PIMEs. Amb la intenció d’apropar el petit comerç de barri a l’entorn educatiu del mateix. Un Projecte Educatiu de botiga (sector serveis) per a enriquir el Projecte Educatiu de Centre escolar proper, i col·labora amb el projecte educatiu del municipi.